Det kan være svært at søge hjælp, når man for eksempel har det psykisk svært, og det kan også være utrygt at skulle besøge en terapeut, man ikke kender. Måske er det også et fremmed sted, hvilket på nogen kan virke overvældende.

Hvis du finder dig bedre tilpas ved, at jeg kører ud til dig, gør jeg det gerne. Det vigtigste er, at samtalen foregår ligeværdigt, respektfuldt og i tillidsfuldt forum.

Trekantens eneste mobile psykoterapi!

Psykoterapi er professionel støtte til at se nye handlemuligheder. Du kan få støtte til at turde tage de skridt, du ikke har turdet tage før nu, så du kan leve et liv der gør dig tilfreds og er meningsfuldt for dig.

Jeg kan støtte dig i forhold til at bryde med uhensigtsmæssige vaner og mønstre, opnå større selvindsigt og selvværd og få mere kontakt til dine styrker og ressourcer. Dette kan give dig nye vinkler på dine udfordringer og dermed nye handlekompetencer.

Som psykoterapeut er jeg meget optaget af, at du kommer til at tænke og føle, at du lever dit liv meningsfuldt. Jeg har fokus på at styrke det, der betyder noget for dig og ikke fokusere på diagnoser, samfundsnormer eller fordomme. Det betyder meget for mig, at samtalen foregår med gensidig respekt, hvor du som klient kan føle dig tryg, uanset hvad du bringer op i terapien.

Jeg har naturligvis tavshedspligt.

Se mit certifikat: DOWNLOAD HER